A BESZERZÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
Kosár tartalma
összesen: 0 Ft + Áfa
A weboldalon feltüntetett árakat 285 Ft /USD árfolyamig tudjuk garantálni.
[X] Kérjük adja meg adatait, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel!
Név:
*E-mail:
Telefon:
rendelés elküldése
 

Sieg Hungary Webshop

Rendeljen megújult oldalunkon keresztül. Egyszerűen dobja a kosárba a megvásárolni kívánt terméket, majd megrendeléskor adja meg e-mail címét és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Feliratkozás az akciós Hírlevélre

E-mail cím

Black & Red kisüzemi barkács gép termékcsaládunkat kisüzemi felhasználóknak, barkácsolóknak és oktatási intézményeknek ajánljuk. A kedvező ár, egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, 230V-os hálózati csatlakozás mind nyomós érvek a népszerűségre. Gépcsaládon belül több méretben is talál gépet, amik közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

 

SIEG CNC Machine CNC forgácsológép termékcsaládunkat kisüzemeknek, oktatási intézményeknek ajánljuk. Kis helyigényűek, 230V-os hálózati csatlakozás elégséges. Oktatási célra kiváló, mert minden forgácsolási művelet demonstrálható rajtuk, mint ami az iparban használatos „nagytestvéreiken”. Kihelyezett kézikerék, szerszámváltó (KC6)! Nem 1igényel tanműhelyt, oktatóteremben is elhelyezhető. Alacsony árfekvés, precíz kivitel. Gyári vezérlőszoftvere a FANUC vezérlővel azonos G illetve M kódokat használja.
Kapható Siemens vezérlővel is!

 

White & Blue ipari szerszámgép termékcsaládunkat kifejezetten az ipari felhasználóknak kínáljuk. A SIEG ipari gépek mindegyikét a magas minőség, a precizitás, a hosszú élettartam és értékállóság jellemzi. Az árakat az Ön versenyképességének erősítéséhez igazítottuk, lehetővé téve minél több vásárlónak új gépek beszerzését.
Cégünk szerszámgyártó divíziója is SIEG szerszámgépeket használ a gyártásban, ezért közvetlen tapasztalatokkal tudunk szolgálni.
A gépek kipróbálhatóak üzemszerű működés közben is.